Onnenhetkiä

Rohkaistuin, vein jalostukseen ajattelemani koiran lonkka -ja kyynärkuviin. Kuvannut eläinlääkäri sanoi, että hyvältä näyttää – kuvat näyttivätkin hyvältä. Silti jännitti odottaa tulosta. Ennen aikaan tulos tuli postissa joskus. Nyt kuulin huhuja, että kuvat voivat tulla seuraavana päivänä.

Maksoin lähetteet etukäteen ja jäin odottamaan tuloksia. Myönnetään, tuli aika monta kertaa tarkistettua Omakoira-palvelusta, mutta tuloksia ei vain kuulunut (kolme päivää ainakin tarkistin tuloksia :D). Pääsiäisen pyhät alkoivat ja totesin, että katsellaan ensi viikolla.

Lankalauantaina yllätyin. Oli tullut sähköpostia Kennelliitolta, kuvat on lausuttu ja terveen paperit tuli. Huh. Mutta, että lankalauantaina tulokset? Täytyy sanoa, että ajat muuttuvat ja niin Kennelliittokin. Maanantaina kuvatun koiran tulokset olivat lauantaina omistajalla.

Kehityssuunta on oikea. Nykyihminen on kärsimätön otus. Onneksi me metsästäjät sentään välillä voidaan rauhoittua passissa ja antaa ajatusten virrata ja mielen levätä.

 

Hyvää Vappua kaikille!

 

-Tanja Heikkonen