Tanja Heikkonen

admin
Kirjoittaja admin syyskuu 1, 2017 10:00

Tanja Heikkonen

Tervehdys Suomen keskipisteestä! Olen siis Tanja Heikkonen, viestintäalan yrittäjä ja intohimoinen metsästäjä.

Liekö jo isäni 80-luvun alussa määrittänyt tytön harrastuskohteeni, kun syntymäpäivänäni syyskuun 19 ampui jäniksen. Kotona onkin aina metsästetty ja vajaa parikymppisenä suoritin metsäsryskortin pikkuveljen kanssa.
 
Ensimmäisen saksanseisojani ostin 2011, Ruuti on ollut oikein mieluinen metsästyskaveri. Nyt minulla on kasvamassa vuoden ikäinen saksanseisoja Routa, lisäksi metsästysvahvuuteen kuuluu suomenajokoira.
 
Lempimetsästysmuoto on ehdottomasti kotimaisemissa Sotkamossa metsäkanalinnun jallitus. Mukavan katkon arkeen tuovat toki pohjoisen reissut, jotka ovat kahden lapsen äidille ja yrittäjälle todellista lomaa – silloin keskitytään olennaiseen.
 
Olen jo työni takia aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä eli uskon että tapaamme Jahtikuksan kanavilla vielä usein. Syksyn reissuja on mukava kertailla talven pimeintä iltoina hyvän punaviinin ja riistan äärellä.

admin
Kirjoittaja admin syyskuu 1, 2017 10:00
Kirjoita kommentti

Ei kommentteja

Ei kommentteja vielä!

Voit kommentoida artikkeli, ole eka!

Kirjoita kommentti

Only <a href="http://jahtikuksa.fi/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fjahtikuksa.fi%2Ftanja-heikkonen%2F"> registered </a> users can comment.